Jdi na obsah Jdi na menu


Jídelní lístek od 2.10. do 6.10. 2023

13. 3. 2017
 

Pondělí 

přesnídávka:

Houska, Pomazánka sýrová s celerem, Okurka, Rajské jablko, Kakao granko (A: 1,3,7,9)

oběd: 

Polévka jáhlová se zeleninou (A: 1,3,7) Rybí karbanátky se sýrem a oves.vločkami, Brambory šťouchané, Rajčatový salát, Čaj, Voda s citrónem (A: 01,01a,01d,03,04,07,08,08b,08c)

svačina:

Chléb, Zeleninová pomazánka, Okurka, Čaj (A: 01,01a,01b,01c,03,07)

 

Úterý 

přesnídávka:  

Houska celozrnná, Máslo, Okurka, Kakao granko (A: 01,01a,01b,01c,03,07)

oběd:

Polévka kapustová (A: 01) Langoše se sýrem a kečupem, Ovoce, Čaj, Káva latté (A: 01,01a,01c,03,07,12)

svačina:

Chléb, Pomazánka ze strouhaného sýra, Okurka, Paprika, Čaj (A: 01,01a,01b,01c,03,07)

 

Středa 

přesnídávka:

Chléb lámankový, Pomazánka tvarohová s mrkví, Okurka, Rajské jablko, Kakao granko (A: 01,01a,01b,01c,03,07)

oběd:

Polévka brokolicová krémová (A: 01,07) Hovězí guláš, Houskové knedlíky s mrkví, Čaj, Voda s citrónem, Mléko (A: 01,01a,03,07)

svačina:

Rohlík, Medové máslo, Ovoce, Čaj (A: 01,07)

 

 

Čtvrtek 

přesnídávka:

Chléb toustový celozrnný, Pomazánka vajíčková, Okurka, Rajské jablko, Kakao granko (A: 01,01a,01b,01c,03,07,10)

oběd:

Polévka hrachová (A: 01) Čevabčiči, Bramborová kaše, Obloha, Šlehaný tvaroh, Voda s citrónem, Mléko, Čaj (A: 01,07,10)

svačina: 

Přesnídávka s piškoty, Ovoce, Čaj (A: 01,01a,03,06,07,08,11,12)

 

Pátek 

přesnídávka:

Chléb, Pomazánka z taveného sýra, Rajské jablko, Okurka, Mléko (A: 01,01a,01b,01c,03,07)

oběd:

Polévka česneková s bramborem a vejcem (A: 01,03,07,09) Kuřecí maso na kari, Rýže s kukuřicí, Křehké řezy s jablky, Čaj, Voda s citrónem, Káva bílá (A: 01,01a,01c,03,07,09,11,12)

svačina:

Rohlík, Šlehané pomazánkové máslo se strouhanou šalotkou, Okurka, Čaj (A: 01,07)

 

 

Seznam alergenů: 1 Lepek- 1a pšenice, 1c žito, 1b ječmen, 1d oves, 1e špalda, 1f kamut nebo jejich odrůdy, 2 Korýši, 3 Vejce, 4 Ryby, 5 Arašídy, 6 Sója-sójové boby, 7 Mléko, 8 Skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie,
9 Celer, 10 Hořčice, 11 Sezam-sezamová semena, 12 Oxid siřičitý a siřičitany, 13 Vlčí bob-lupina, 14 Měkkýši  

 

 

Na provoze se zpracovávají všechny alergeny.