Jdi na obsah Jdi na menu


Jídelní lístek od do 2020

13. 3. 2017
 

Pondělí 

přesnídávka:

---

oběd: 

---

svačina:

---

 

Úterý 

přesnídávka:  

---

oběd:

---

svačina:

---

 

 

Středa 

přesnídávka:

---

oběd:

---

svačina:

---

 

 

Čtvrtek 

přesnídávka:

---

oběd:

---

svačina

---

 

Pátek 

přesnídávka:

---

oběd:

---

svačina:

---

 

Seznam alergenů: 1 Lepek- 1a pšenice, 1c žito, 1b ječmen, 1d oves, 1e špalda, 1f kamut nebo jejich odrůdy, 2 Korýši, 3 Vejce, 4 Ryby, 5 Arašídy, 6 Sója-sójové boby, 7 Mléko, 8 Skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie,
9 Celer, 10 Hořčice, 11 Sezam-sezamová semena, 12 Oxid siřičitý a siřičitany, 13 Vlčí bob-lupina, 14 Měkkýši  

 

 

Na provoze se zpracovávají všechny alergeny.