Jdi na obsah Jdi na menu


Jídelní lístek od 5.6. do 10.6.2023

13. 3. 2017
 

Pondělí 

přesnídávka:

Chléb, pomazánka cizrnová, okurka, paprika, čaj (A: 1,3,7)

oběd: 

Polévka hovězí s písmenky (A: 1,3,9) krůtí směs s červenou fazolkou, kari rýže, kompot, čaj, mléko, voda s citrónem (A: 1,6,7,9)

svačina:

Rohlík s pomazánkovým máslem, rajské jablko, čaj (A: 1,7)

 

Úterý 

přesnídávka:  

Cereální kuličky s mlékem, ovoce, čaj (A: 1,3,6,7,8,11,12)

oběd:

Polévka ze zeleného hrášku (A: 1,3,7) boloňské špagety, slané tyčinky, káva latté, čaj, voda s citrónem (A: 1,3,7,9)

svačina:

Chléb, pomazánka hermelínová, paprika, čaj (A: 1,3,7)

 

Středa 

přesnídávka:

Houska celozrnná, pomazánka z tuňáka, rajské jablko, okurka, mléko (A: 1,3,4,7)

oběd:

Polévka zeleninová (A: 9) zapečené brambory s masem, cuketou a sýrem, rajčatový salát, čaj, mléko, voda s citrónem (A: 3,7)

svačina:

Chléb křehký, máslo, plátkový sýr, paprika, čaj (A: 1,3,7)

 

 

Čtvrtek 

přesnídávka:

Veka, pomazánka tvarohová s kapií, paprika, okurka, mléko vanilkové (A: 1,7)

oběd:

Polévka česneková s bramborem a vejcem (A: 1,3,7,9) vejce vařené, koprová omáčka, houskový knedlík, mléko, čaj, voda (A: 1,3,7)

svačina: 

Přesnídávka s piškoty, ovoce, čaj (A: 1,3,6,7,8,11,12)

 

Pátek 

přesnídávka:

Chléb celozrnný, pomazánka Lučiny, rajské jablko, okurka, mléko (A: 1,3,7)

oběd:

Polévka kmínová s houskou (A: 1,3,7,9) rybí filé po novohradsku, brambory šťouchané, obloha, jogurt s mangovým dipem, čaj, voda s citrónem, mléko (A: 1,4,7)

svačina:

Rohlík, máslo, okurka, rajče, čaj (A: 1,7)

 

 

Seznam alergenů: 1 Lepek- 1a pšenice, 1c žito, 1b ječmen, 1d oves, 1e špalda, 1f kamut nebo jejich odrůdy, 2 Korýši, 3 Vejce, 4 Ryby, 5 Arašídy, 6 Sója-sójové boby, 7 Mléko, 8 Skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie,
9 Celer, 10 Hořčice, 11 Sezam-sezamová semena, 12 Oxid siřičitý a siřičitany, 13 Vlčí bob-lupina, 14 Měkkýši  

 

 

Na provoze se zpracovávají všechny alergeny.